Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Garrett analóg

2008.01.18

Garrett gépek ide!

 

A hozzászólásokhoz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Infinium

(Vakond, 2010.04.27 20:57)

Beszéltem a hazai kereskedővel! Azt mondja valószínűleg hibás a darab, küldhetem szervízbe... ennyire nem lehet rossz. Csak látná... SZívás ez a gép!

Infinium

(Vakond, 2010.04.25 18:55)

NEM analóg gép, de ide írom, mert mindent analógnak néznek a kollégák, amin csak potméter van és kijelző nincs.

Életem legnagyobb csalódása.

vizi és szárazföldi kereső.

Extrém nehéz, összeszerelve, elektronika a száron, lap, füles közel 4 kiló!!!!
PI rendszerű gép, tehát nincs rajt fémszűrés! All metalban dolgozik. A gépen látható diszkrimináció potméter csak a talaj ásványosságát szűri, nem a fémeket szelektálja.
A fémszelektálás elméletileg hanggal történik. Minden jelre 2 hangot ad, annak kombinációjából lehet következtetni a tárgy anyagára.
mély-magas-mély elméletileg jó
magas-mély-magas elméletileg vas.
Szintén teljesen véletlenül tippel egyet, rezet is jelzett már vasnak és majdnem az összes vasat jó anyagnak.
Az interferenciát nem lehet kiszűrni vele. Usában talán mása villamos hálózat, de nálunk a nagy feszültségű vezetékeket nem lehet 1 km-re!!!! megközelíteni. Ezért a balatonban való keresőzés is kizárt vele, hisz a vasútat tápláló áram, töb száz méterről zavarja.
lakott településektől min 500 méterre hajlandó elkezdeni szűrni az interferenciát.
Beépített hangszóró nincs, csak fülessel lehet használni. Speciális csatlakozóval rendelkezik, csak a 40 ezer forintos garett füllhallgató jó hozzá, abból is van szárazföldi és vizi külön.
A fejhallgató kialakítása kedvezőtlen, eláll a fejtől, így szeles ídőben süvít a szél... koponya és a fejhallgató szár között, roppant bosszantó!
a fejhallgatón található mono-stereo kapcsoló és mindkét felén lehet hangolni, hogy a hangot pont középen halljad. (szerintem ez azért van, hogy mindnekpp belefollyon a víz, és vedd meg külön a vizi fülest.
8 darab elemmel működik.

A legelszomorítóbb a levegő teszt. kisbronz 4 cm-ről!!! sestercius 12 Cm ről!!!

Előnyei:

nem találtam ilyet.
(talán hogy le lehet szedni vele az összes fémet a területről, egy középkori vár területén 10x10 méteren 137 jel!!! gombostűnyi vasdarabkákat kijele a felső pár centiméterben!)